Indická kuřecí směs

26. června 2010 v 21:49 | Slečna TENISKA |  1.týden
p

Suroviny:
600g kuřecích steaků, sůl, lžička mletého zázvoru, 3lžíce sojové omáčky, olej, 5 stroužků česneku, 3 jemně pálivé feferonky(nemusí být), 50g másla, 300g paprik, 200g žampionů, 100g cibule, 150g porku, 1 sáček rýže
Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, osolíme, přidáme lžičku zázvoru, 3lžíce sojové omáčky, zamícháme a necháme v chladu marinovat cca 2 hodinky(nejlépe přes noc). Na horkém oleji maso opečeme do měkka za stálého míchání. Před koncem opékání vložíme k masu prolisovaný česnek a posekané feferonky a jen krátce prohřejeme. Zvlášť v kastrůlku podusíme na másle na kolečka nakrájený porek, cibuli a papriku se žampiony. Osolíme. V horké osolené vodě uvaříme sáček rýže. Opečené maso vložíme do kastrůlku s podušenou zeleninou, přidáme vařenou rýži a promícháme. Dochutíme. Na talíři ozdobíme petrželkovou natí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 katy_kiki x* katy_kiki x* | Web | 26. června 2010 v 21:57 | Reagovat

Je to dobrý ? :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.