Dušený květák

5. července 2010 v 23:59 |  1.týden
k

Suroviny:
1 květák, minimálně 2 lžíce másla, sůl
Postup:
Syrový květák rozdělíme na malé růžičky nebo nakrájíme včetně košťálu a všechen vhodíme na rozehřáté máslo. Osolíme a velmi pomalu dusíme pod pokličkou. Nepodléváme !!! a dusíme ve vlastní šťávě. Když již začíná hnědnout, častěji mícháme a hlídáme, aby se nepřipálil. Opečené části jsou nejlepší.
Poznámka:
Recept mám od vynikajícího kuchaře p. Pěnky a jeho ženy.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Juđy. Juđy. | Web | 6. července 2010 v 0:09 | Reagovat

:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.